VV fotelbenElőször jelmezeket terveztem. Csak része volt a színháznak, ami meg az én életem része már hat éves korom óta. Komoly kreativitást igényelt 6 évesen egy hiteles bárányjelmez a Karácsonyi műsorba, vagy hogyan oldjam meg a Hófehérke gonosz mostohájának jelmezét az orosz falusi nagymamám gardróbjából, mindezt a Szovjetunióban mikor még javában tombolt a szocializmus. Később a középiskolai és egyetemi színpados évek alatt szintén magamra voltam utalva és a fantáziámra.
Mivel 24 éves koromtól, a Musical Színház kezdete óta varrónőkkel dolgozom, így észrevétlenül a privát öltözködésembe is belopóztak a saját tervezésű ruhák, hiszen extravagáns ízlésemet sokszor nem tudta kielégíteni az üzletek kínálata. És mi tagadás sokszor elcsábultam a gyönyörű, különleges kelmék között válogatva.

A Páholy Lakásszínház működésével és a dress code bevezetésével, háziasszonyként pedig zöld utat kapott ez irányú kreativitásom is. Hiszen az általam tervezett ruhák rögtön be is mutatkoztak a nagyközönség előtt.

Tíz éve már,hogy hű társam a jelmezek és ruhák tervezésében és kivitelezésében Huczka Ildikó. Minden általam megálmodott tervnek Ő ad valóságot.