Első Angyal: Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász

Angyal-Tünde-promófotóEgy délután Dr. Bartha Tünde szülész- nőgyógyásszal és Végh Veronikával a Páholy háziasszonyával.
Egyik témánk: Nők egy férfias szakmában.
Mivel kellet megküzdeni?
Hátrány vagy előny a nőies külső?
Elfogadás…és még sorolhatnánk.

Angyal-tündével fotó

De magánéleti kérdéseket is boncolgatunk:
Miért lesz egy Nő nőgyógyász? (Pláne ha patológusnak készült?) Hogy készül fel a saját szülésére több tucat maga által levezetett szüléssel a háta mögött?
Valamint egy olyan arcát is megismerhetjük Tündének, amelyről szerintem nagyon kevesen tudnak. Lesz meglepetés! 🙂
Mert a legfontosabb: Sose adjuk fel az álmainkat!

Bartha Tünde:”Ha arra kérünk valakit, hogy sorolja fel a vágyait, ritkán szerepel az első három helyen az egészség. Aztán egyszer élete során mindenki megtapasztalja saját magával vagy családtagjával kapcsolatosan, hogy márpedig az egészségnél nincs fontosabb. És én azért vagyok, hogy megmutassam az egészséghez vezető utat.”

Végh Veronika: A “Veronika, hogy csinálod?” délutánt eredetileg egy alkalmasra terveztem, de kiderült, hogy szükség van egy olyan fórumra, ahol tanulhatunk egymástól, inspirálódhatunk, tanácsot kérhetünk vagy egyszerűen csak eltöltünk egy kellemes délutánt együtt.
Már évek óta formálódik bennem egy gondolat, egy olyan közösség ahol cselekvő, érdeklődő, mindenre nyitott, szociálisan érzékeny Nők/Hölgyek találkozhatnak.
Két éve az Angyalszárnyak elnevezést adtam magamban ennek. 🙂
Aztán, hogy milyen különleges események sorozata, jelek, meglepetések vezettek el addig, hogy ebből az egyszeri alkalomból alakuljon ki az Angyalszárnyak, az egy nagyon érdekes történet. 🙂